ROLA GASTRONOMIA PIEKARY ŚLąSKIE

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 619 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Rola Gastronomia Piekary Śląskie. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

20 cze 2024 o 23:35 Kebab dobry, ostatnio tam jadłem lata temu dalej wszystko ok. Sosy dobre surówki tak samo. Bułka trochę twardawa z jednej strony. Ale czas oczekiwania tragedia mieszkam 5km od nich i czekałem 1.5h. Nie mogłem podjechać osobiście bo byłem po piwie ;)
18 cze 2024 o 18:24 Ciepłe dobre polecam czas oczekiwania 15 min
15 cze 2024 o 19:42 Całkiem dobre, ale za dużo tej kiszonej kapuchy. Na plus niska cena kebabów i niski koszt dostawy.
11 cze 2024 o 22:31 ok
10 cze 2024 o 20:58 zwykla kula ale z piekarskich kebabow jeden z lepszych, wyroznia sie dodatkiem sera ala feta, nie jest za suchy ani za mokry, sosy nie sa najgorsze, tortila dobrze zawsze dopieczona, mieso grubo krojone ale dobrze dopieczone
10 cze 2024 o 17:26 wszystko dobrze
31 maj 2024 o 7:43 Najgorszy kebab jaki jadłem. Omijać szerokim łukiem!
30 maj 2024 o 20:15 Jak zwykle średnio ale i tak zamawiam regularnie.
24 maj 2024 o 19:42 Nie wiem jak reszta menu ale zapiekanki macie zajeb....
18 maj 2024 o 18:38 Na początku i przez kilka lat było to smaczne od pewnego czasu mam wrażenie że co zamawiam to jest coraz gorsze szczere wole zamawiać na szarleju kebaba a teraz na osiedlu jak się otworzyli .
20 kwi 2024 o 21:31 Kebab przyjechał przed czasem ale był kompletnie zimny. Niezjadliwy
15 kwi 2024 o 14:41 Jedzenie zimne jak lód i nie smaczne... Do tego mięsa bardzo mało. Ogólnie porcja bardzo mała... Widziałem, że opinie zaczęły się pojawiać, że jest lepiej niż wcześniej. Mówię spróbuję.Jest jeszcze gorzej niż nawet było. Juz więcej nie zaryzykuje...